Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

astro
Categorie: Timp liber

 

• Astro conjuncturile zilei ne aduc provocări, un sentiment de haos, evenimente neprevăzute care ne clatină credințe vechi, scot la iveală probleme emoționale nerezolvate și ne testează cinstea și responsbilitatea față de noi înșine, ne accentuează intuiția, puterile subconștiente, dar și iluziile, senzația că suntem cam rupți de realitate.
• Vom fi nevoiți să ne menținem gândirea flexibilă, dincolo de sensibilitatea crescută și senzația de vulnerabilitate.
• Astro vibrația zilei ne indică o zi excelentă pentru zona artistică, a spiritualității și a terapiilor complementare, găsim soluții și facem demersuri pe care niciodată nu le-am prevăzut, lucrăm mai bine singuri decât în echipă. Iată cum sunt aspectate zodiile.

 

Berbec – Astro aspectele zilei evidențiază șansele de călătorii, deplasările, veștile de la mare distanță, nevoia de răbdare pentru ca evenimentele să se clarifice și dorințele să se materializeze, atenție sporită la dorințele interioare, sufletești.
Taur – Cheltuieli foarte utile, astăzi, favorizate astro, reorganizarea bugetului comun cu partenerii sau familia și clarificări în investiții, de evitat risipa, implicare afectivă în învățare, studiu, documentare.
Gemeni – Dialoguri cu cei dragi despre planuri de viitor, de evitat deciziile importante, solicitări afective din partea partenerului, nevoia de distracție.
Rac – Agitație în zona profesională, astro influențele zilei se reflectă în sfera relațiilor cu partenerii, colegii, colaboratorii, atenție la comportament din cauza emotivității crescute, nevoia de odihnă.

CITEȘTE ȘI: RUNA MAGICA. Astăzi: JERA și LAGUZ – Răsplată și emoții

Leu – Activități recreative comune cu familia, nevoia de atenție afectivă a celor dragi este mare, risc de cheltuieli pe recompense emoționale.
Fecioară – Astro energia este efervescentă în sfera familiei și a persoanelor dragi, investiții de bani și sentimente pentru întărirea relațiilor, distrageri din zona profesională, concentrare mai mare pe exprimarea iubirii.
Balanță – Drumuri în interes de serviciu, responsabilități profesionale stresante, de evitat implicarea în treburile altora și sfaturile gratuite, astro recomandarea este de atenție sporită la documente, semnături, contracte.
Scorpion – Astro avertismentul zilei vizează banii, de evitat cheltuielile inutile, nevoia de investiție în familie, energie scăzută, gestionarea prudentă a eforturilor, sănătate fluctuantă.
Săgetător – Influențele astro ale zilei se reflectă în dorința de înnoire, înfrumusețare, grija sporită față de sine, de evitat sarcinile mari care solicită mult gândirea și comunicarea, intuiție bună, tendința spre visare.
Capricorn – Sentimentul de vulnerabilitate și sensibilitate este accentuat, sunt recomandate introspecția și echilibrarea emoțională înainte de orice activitate, grijă sporită față de nevoile afective personale, de evitat deciziile.
Vărsător – Dialoguri importante cu prietenii, sugestii sau sfaturi din jur, de evitat dezvăluirea planurilor personale de viitor și a comunicării combative, astro sfatul vizează nevoia de optimism și încrederea mai mare în forțele proprii.
Pești – Atenția este îndreptată spre zona profesională, astrele aduc claritate în gândire mai ales atunci când apar provocări, dezvăluiri din umbră ale unor detalii ale proiectelor pe termen lung.

CITEȘTE ȘI: Lecție pentru evitat droguri: „Deciziile tale – Responsabilitatea ta”

Back To Top