Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 29 octombrie
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne anunță o zi în care punem accent pe înțelepciune și prudență, facem eforturi pentru echilibrarea dintre minte și corp, iar sinceritatea cu noi înșine ne ajută să folosim oportunități care ne aduc satisfacții sufletești.
• Ansuz este runa dreptății, a justiției, a clarviziunii, care ne activează puterile interioare și vindecarea la nivel sufletesc.
• Runa Dagaz reprezintă răsătirul soarelui, lumina zilei, care ne arată înțelegerea bruscă și rapiditatea conștientizării.

Runa Ansuz avea, pentru popoarele germanice, semnificația de „grai” sau „gură”, indicând comunicarea sub toate formele ei, primirea unui sfat bun și dezinteresat, o ucenicie sau un noviciat într-o nouă profesie și chiar înțelepciunea. Apariția runei indică faptul că putem acționa fără teamă, vom da dovadă de precauție și înțelepciune, surmontând orice obstacol apărut. Sfaturile benefice vin, astăzi, de la persoane mai în vârstă sau mai experimentate. Astăzi, runa Ansuz ne avertizeaă că, în perioada imediat următoare, vom avea nevoie de prudență, există riscul unor obstacole din partea unei persoane egoiste sau din partea unui grup de oameni. Avem atenționări asupra modului în care comunicăm și asupra controlului impulsurilor. Va fi nevoie să ne activăm puterile interioare și să ne folosim înțelept experiența de viață, pentru a nu ne pune în pericol sănătatea psihică. Modestia și orientarea către scopuri valoroase moral ne vor ajuta să trecem cu bine peste provocările zilei.

CITEȘTE ȘI: România trece, la noapte, la ora de iarnă. Mersul trenurilor nu va fi modificat

Este urmată de runa Dagaz, a rapidității, a timpului scurt, dar și a luminii, a succesului, care ne arată că suntem pe drumul cel bun spre satisfacții sufletești. Simbol al soarelui de primăvară ce determină creșterea și înflorirea, Dagaz reprezintă o dezvoltare favorabilă, pe deplin consimțită, însoțită de entuziasm și speranță. Este runa ce semnifică ziua, ieșirea din întuneric la lumină. Ea ne arată o înțelepciune fără vârstă și o transformare spirituală. Runa Dagaz ne mai indică prosperitatea, mărirea, sănătatea recăpătată, triumful asupra situației potrivnice. Posibilitățile de rezolvare a problemelor se înmulțesc, ne sunt favorizate forțele interioare scoțând la lumină o altă fațetă a noastră, ne activăm resurse lăuntrice necunoscute sau neexploatate până acum. Dagaz ne mai arată înțelegerea instantaneee, clarificările și conștientizările.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să ne manifestăm umanismul și să ne stăpânim comportamentul, să ascultăm cu atenție sfaturile celor mai vârstnici, dar să nu ne bazăm pe ajutorul celorlalți, ci mai mult pe forțele noastre lăuntrice. E important ca, în pofida perspectivelor grozave care ni se deschid, să rămânem modești. Evenimentele din jur se vor derula cu mare rapiditate, apare riscul de contraziceri sau schimbări ce pot să ne pună într-o situație inconfortabilă. Runa Magica ne recomandă să fim sinceri, dar și prudenți totodată, pentru că va trebui să profităm de oportunitățile care se ivesc și pe care va fi nevoie să le abordăm cu seninătate și atitudine pozitivă. Ne aflăm în pragul unei înnoiri, al unei ameliorări, dar condiția este să ne înlăturăm îndoielile și ezitările.

CITEȘTE ȘI: 5G: Trei mari operatori telecom sunt interesați de tehnologie, dar critică Guvernul

Back To Top