Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 8 noiembrie 22
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne spune că ziua stă sub semnul dezvăluirilor de elemente ascunse, dar și al lucrurilor asupra cărora nu avem controlul, schimbări sunt anunțate, dar avem forța și susținerea necesare pentru a depăși toate obstacolele.
• Perthro este cea mai mistică dintre rune, ea simbolizează norocul chior, dar și lucrurile necunoscute, ascunse, magice, inexplicabile.
• Runa Dagaz reprezintă confirmarea că vom ieși la lumină, este indicator de sănătate, prosperitate, dar și semn al deschiderilor, a înțelegerilor bruște, a conștientizărilor și a rapidității.

Runa Perthro reprezintă lucrurile ascunse, oculte, precum și capacitățile paranormale, fiind asociată magiei și misterelor. În același context, runa poate indica o descoperire sau o revelație privitoare la un adevăr sau manifestarea capacităților paranormale native într-o situație de criză. Runa mai poate prezice un câștig neașteptat sau o surpriză. Astăzi, Perthro ne atrage atenția că a sosit momentul să acționăm pentru depășirea piedicilor care ne-au blocat mult timp. În pofida unui consum nervos și fizic, avem capacitatea de a ieși din imobilism și de a rezolva adevăratele probleme. Runa Perthro ne și avertizează că există pericolul să devenim dependenți de plăceri fizice, motiv pentru care va fi nevoie să ne limităm excesele. Runa mai prezice posibile surprize neplăcute cauzate de dezvăluiri ale unor secrete sau o turnură negativă a evenimentelor. Relațiile trebuie privite astăzi cu prudență, pentru că pot apărea dezamăgiri produse de cei apropiați sau de prieteni, care pot avea și conotații materiale. Avem tendința de a depăși premeditat hotarul dintre bine și rău, atrași de folosirea fără măsură a propriilor noastre forțe.

CITEȘTE ȘI: Creştinii îi sărbătoresc marţi pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril

Este urmată de runa Dagaz, a dimineții, semn de fericire, succes, activitate, satisfacție, împlinire. Dagaz echilibrează masculinul, femininul și cele patru elemente, face legătura la natura cerească a lumii, simbolizează armonia cu mediul înconjurător și infinitul. Simbol al soarelui de primăvară ce determină creșterea și înflorirea, Dagaz reprezintă o dezvoltare favorabilă, pe deplin consimțită, însoțită de entuziasm și speranță. Este runa ce semnifică ziua, ieșirea din întuneric în lumină, prosperitatea, mărirea, sănătatea recăpătată, triumful asupra situației potrivnice. Într-un mod lent, dar sigur, forțele noastre cresc, dorințele se clarifică, dar decisivă este, însă, propria noastră atitudine.
Posibilitățile de rezolvare se înmulțesc și scot la lumină o altă fațetă a noastră, resurse lăuntrice necunoscute sau neexploatate până acum. Dagaz ne spune că acum umbra începe să coboare și situațiile ce ni se păreau până acum confuze încep să devină mai clare.

Sfatul runelor:
Runa Magica aduce sfatul de a calcula bine înainte de a trece la acțiune, limităm excesele și gândim bine înainte de a ataca frontal dificultățile zilei. Ne folosim resursele noastre interioare pentru a depăși provocările. Runa Magica ne pune în gardă asupra tendințelor de grabă, de a epata și de a ne minți singuri. Deși contraziceri sau schimbări pot să ne pună într-o situație inconfortabilă, important este să rămânem sinceri și prudenți pentru că va trebui să profităm cu inteligență și seninătate de oportunitățile care se ivesc. Ne aflăm în pragul unei înnoiri, al unei ameliorări, iar condiția succesului este să ne înlăturăm îndoielile și ezitările.

CITEȘTE ȘI: O tânără în vârstă de 25 de ani din Vâlcănești este dată dispărută. Ați văzut-o?

Back To Top