Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alzheimer remedii
Categorie: Timp liber

 

• Boala Alzheimer este a șasea cauză de deces în Statele Unite și afectează peste 6 milioane de americani.
• Un studiu recent arată că ingrediente din două băuturi obișnuite au efecte în prevenirea maladiei.

Cercetările medicale arată că unul dintre semnele caracteristice bolii Alzheimer sunt plăcile dăunătoare care se strâng în creier. Însă, conform unui grup de cercetători de la Universitatea Tufts din statul american Massachusetts, există doi compuși naturali care pot ajuta la micșorarea acestora, protejând creierul de boli.

Oamenii de știință au descoperit efectul a două ingrediente: catechinele din ceaiul verde şi resveratrolul, care se găsește în vinul roșu încetinesc evoluția bolii Alzheimer și chiar o previn. Resveratrolul din vinul roșu încetinește creșterea plăcilor de amiloid, o proteină care, atunci când este agregată în creier, distruge celulele neuronale și determină semnele revelatoare Alzheimer-ului, precum pierderile de memorie și confuzie. De asemenea, resveratrolul se găsește și în struguri, afine, merişoare, arahide, fistic şi cacao, fiind cunoscut pentru proprietățile sale anti-îmbătrânire. Catechinele sunt molecule care se găsesc în frunzele de ceai verde, acestea având proprietăți antioxidante, titrează adevarul.ro.

Același grup a descoperit că virusul herpesului poate avea un rol în alcătuirea acestor plăci în creier.

CITEȘTE ȘI: Care sunt serviciile medicale pe care le decontează Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Prahova

„Găsirea unui compus care poate reduce plăcile, indiferent de componenţa virusului herpes, este importantă, deoarece ar demonstra că, indiferent de cauza bolii Alzheimer, ameliorarea poate fi realizată”, a declarat prof. Dana Cairns, co-autor al studiului publicat în revista Free Radical Biology and Medicine.

Examinarea inițială a 21 de compuși diferiți care aveau potențialul de a încetini dezvoltarea bolii Alzheimer a dus la descoperirea a cinci ingrediente care păreau să aibă capacitatea de a preveni alcătuirea acestor plăci.

De asemenea, au mai fost descoperite alte trei ingrediente care pot lupta împotriva apariției Alzheimer-ului: curcumina din turmeric, medicamentul antidiabetic metformin și un compus numit citicolină.

Toate aceste cinci ingrediente au prevenit alcătuirea plăcii și nu au avut efectele secundare ale antiviralelor. Însă compușii din ceaiul verde și resveratrolul au fost cei mai eficienți. Lucrările științifice precedente au indicat că acestea sunt și posibile tratamente pentru cancer.

Următorul pas al studiului constă în cât de bine sunt absorbite de organism resveratrolul şi catechinele, astfel încât să fie eficiente împotriva evoluției bolii Alzheimer.

Conform oamenilor de știință, introducerea ceaiului verde şi a alimentelor care conţin resveratrol în dietă este o idee bună, însă este necesară aprobarea medicului.

Sursa: adevarul.ro

CITEȘTE ȘI: Lipsa somnului are efecte nocive pentru sănătatea fizică și psihică

Back To Top