Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 23 noiembrie 22
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi în care înțelepciunea va duce la rezolvări, apar situații neclare, încurcate, care duc la amânări și la unele frustrări pe care le depășim cu istețime și o bună comunicare.
• Eihwaz este runa schimbării, a inițierii, a transformării, a comunicării și a conexiunii cu viața însăși, care, astăzi, ne arată evoluția, dezvoltarea inteletuală sau spirituală cu eforturi, dar inevitabilă.
• Runa Wunjo, a bucuriei, prosperității și prieteniei, ne anunță astăzi posibile întârzieri peste care vom trece dacă rămânem fermi în identitatea și valoarea noastră.

Runa Eihwaz, echivalent al conexiunii cu tot ceea ce ne înconjoară, ne confirmă evoluția și transformarea, ușurează schimbările și ne deschide posibilitatea de a accesa înțelegerea și integrarea. Simbolul acestei rune este Copacul Vieții, la Arborele Cosmic Yggdrasill care își păstrează rădăcina în pământ și crengile în înaltul cerului, susținînd întregul univers cu cele nouă lumi ale sale.
Runa Eihwaz indică, o rezolvare a unei situații conflictuale, dificultățile pot fi depășite numai pe bază de prevedere și perseverență în direcția cea bună, rezolvăm probleme neglijate până acum. Runa Eihwaz reprezintă o forță cosmică transformatoare a timpului, necesitatea înțeleasă, răbdarea, sinteza contrariilor, impulsul care determină o acțiune sau o dorință. Runa indică faptul că graba nejustificată în finalizarea unei acțiuni poate conduce la un eșec total. Astăzi, surmontarea obstacolelor și traversarea crizei se realizează cu un mare consum nervos.

CITEȘTE ȘI: Premii de până la 5.000 de lei pentru tinerii prahoveni care au avut media 10 la Bac sau Evaluarea Națională

Este urmată de runa Wunjo, care semnifică succes, recunoaștere de realizări, veselie, iluminare, obținerea scopurilor, mulțumire. Runa Wunjo, pentru neamurile germanice, era runa bucuriei și a fericirii. Apariția ei indică o rezolvare benefică a oricărei situații, cu atât mai mult atunci când apare în poziția ultimei rune din tiraj - care arată soluția. Astăzi, Wunjo ne avertizează asupra unor obstacole majore, a unor stări de criză sau faptul că lucrurile evoluează cu greu în direcția cea bună. Renunțăm la decizii majore sau acțiuni foarte importante pe o anumită perioadă de timp și ni se recomandă să tratăm toate noutățile survenite cu multă prudență. Tot astăzi, runa Wunjo ne mai avertizează în legătură cu terțe persoane sau chiar parteneri care se poartă duplicitar și care, prin mașinațiuni diverse, ne pot șicana sau ne pot împiedica în acțiunile noastre. Clipele de fericire sunt amânate până la clarificarea sau limpezirea unor situații încurcate, stagnante.
Astăzi, runa Wunjo indică pericolul ca o persoană egocentristă și autoritară să ne domine, pentru a ne manipula în propriul interes. În ultima poziție, Wunjo ne arată că parcurgem o fază de maturizare spirituală care este garanția atingerii idealurilor noastre cele mai nobile. Este timpul să ne pregătim pentru mari transformări în viață, ca ne vor consuma, dar care ne duc spre victorie.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne avertizează astăzi, asupra necesății de răbdare, pentru că ne mai așteaptă o importantă amânare, determinată de dificultăți insurmontabile în prezent. Va fi nevoie să ne stăpânim și să înțelegem situațiile în profunzimea lor și să ne clarificăm evenimentele. Graba nejustificată în finalizarea unei acțiuni poate conduce la un eșec total. Runa Magica ne sfătuiește să facem bine în jurul nostru și să ne bazăm mult pe identitatea, talentele și valoarea noastră, pentru a nu ne lăsa influențați de persoane nesincere. 

CITEȘTE ȘI: Situația Patinoarului “Olimpia”, din nou în dezbaterea CL Ploiești

Back To Top