Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi caracterizată de schimbări, putem fi testați, putem trece la noi activități care să ne aducă venituri materiale, este o zi bună pentru detoxifiere și renunțarea la obiceiuri autodistructive, cu rezultate mai bune decât de obicei.
• Hagalaz este runa dezastrelor și crizelor, a distrugerii din temelii pentru a face loc noului, a renunțării la tot ceea ce ce face rău.
• Jera este runa recompenselor, ea reprezintă rezultatele acțiunilor noastre, care astăzi ne trimite la nașterea unei noi pasiuni sau la debutul unei noi activități.

Runa Hagalaz însemna pentru popoarele nordice „grindină”, ca o reprezentare concretă a forțelor elementare care scapă controlului uman și a căror manifestare este stihinică. De aceea, interpretările date lui Hagalaz includ întotdeauna ideea de constrângere, limitare, sau de întârziere, în cel mai bun caz. Runa Hagalaz mai poate semnifica și faptul că viitorul nostru depinde de o autoritate detașată, oficială, necesitatea de eforturi susținute și străduința de a renunța la ceea ce ne face rău pentru a putea merge mai departe pe un drum curat. În tradiția spirituală scandinavă, runa semnifica obstacolul inițiatic care trebuia depășit de eroul popular pentru a deveni inițiat în secretele magiei.
Aceasta este runa schimbării, care ne ajută să scăpăm de proaste obiceiuri și influențe negative. Este momentul în care deschidem ochii și vedem realitatea cu soluțiile necesare pentru a ne îmbunătăți viața. Runa implică un imens potențial creativ, așa că ne atenționează să avem grijă ca transformările prin care trecem să fie spre binele nostru, să ne păstrăm calitățile și să lucrăm cu defectele noastre.

 CITEȘTE ȘI: SFINȚII ARHANGHELI MIHAIL ȘI GAVRIIL. TRADIȚII ȘI OBICEIURI STRĂVECHI

Este urmată de runa Jera, alături de care arată fie nașterea unui copil, fie debutul unei noi activități în domeniul material. Jera semnifică recolta, recompensa, rezultatul eforturilor noastre ciclice, trecerea ciclică a timpului, dezvoltarea inevitabilă. Runa Jera semnifică recompensa karmică, conformă proverbului românesc „după faptă și răsplată”. Ea mai este denumită și „runa justiției”, indicând, în numeroase cazuri, ieșirea dintr-o dilemă cu ajutorul unui sprijin legal. Recompensa indicată de Jera se manifestă potrivit dictonului „toate lucrurile bune la timpul lor”. Rezultatele muncii noastre depind atât de anturajul în care ne-am găsit, cât și de răbdarea și corectitudinea de care am dat dovadă atât față de noi, cât și față de cei din jur. Jera ne atrage atenția astăzi să ne domolim impetuozitatea, viteza cu care acționăm de obicei nu este benefică de această dată, lucrurile au ritmul lor de evoluție, pe care nu îl putem controla.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne asigură astăzi că sacrificarea și renunțarea la ceea ce ne face rău ne va aduce rezultate frumoase. Perseverăm pe drumul corect și punem accent pe sinceritate și corectitudine atât față de noi, cât și față de ceilalți. Runa Magica ne sfătuiește să fim realiști și prudenți, nu ne aruncăm cu capul înainte în acțiuni negândite, astfel eforturile noastre vor fi răsplătite atunci când este timpul potrivit.

CITEȘTE ȘI: A ÎNCEPUT CEA DE-A XIII-A EDIȚIE A FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE TEATRU „TOMA CARAGIU”

Back To Top