Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Cezar Stoichiciu va fi reintegrat în funcția publică de execuție de consilier achiziții publice, clasa I, grad profesional superior, gradația 5, la Poliția Locală Ploiești, începând cu data de 10 iunie 2022.
  • Tot cu aceeași dată, conform sentinței judecătorești, Cezar Stoichiciu va beneficia de acordarea salariului de bază pentru perioada în care nu a fost reintegrat în funcție, suma fiind de aproape 100.000 de lei.

Cezar Stoichiciu a câștigat, săptămâna trecută, în instanță, definitiv și irevocabil, procesul cu Poliția Locală Ploiești prin care instituția a fost obligată să îl reintegreze în funcția deținută. 

Citește și: Cezar Stoichiciu a câștigat procesul împotriva Poliției Locale Ploiești

Fiind vorba de o decizie a instanței definitive și irevocabile, Cezar Stoichiciu va fi reintegrat pe funcția deținută anterior, începând cu data de 10 iunie. Tot cu aceeși dată, instituția se obligă să acorde salariul de bază pentru perioada 05.08.2021 - 09.06.2022, sumele totale de plată urmând să ajungă la aproximativ 100.000 de lei.

Funcția ocupată, prin concurs, de o altă persoană? 

Subiectul controversat de la Poliția Locală Ploiești este, însă, departe de a fi soluționat definitiv, în condițiile în care există o plângere depusă la organele de cercetare penală prin care este reclamat faptul că, deși exista o sentință executorie de reangajare a lui Cezar Stoichiciu, Poliția Locală Ploiești a considerat oportun să organizeze concurs pentru ocuparea postului pe care acesta ar fi trebuit să fie reintegrat. 

Citește și: EXCLUSIV APH: Plângere penală împotriva directorului Poliției Locale Ploiești pentru trafic de influență și abuz în serviciu. Cătălin Albu: Acuzațiile sunt mincinoase, voi face o plângere în acest sens

Directorul Poliției Locale Ploiești, Cătălin Albu, a susținut că „E o hotărâre a instanței și trebuie pusă în aplicare. Mai mult de atât nu am ce să spun”.

Back To Top