Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

andrei volosevici apei calde
Categorie: Administraţie
  • Primăria Ploiești a transmis, luni, presei locale, un comunicat în care informează că un reprezentant al instituției a fost desemnat să verifice dacă la CET Brazi au început lucrările anunțate de Termoficare Prahova.
  • Pe această cale, primarul Andrei Volosevici lansează acuzații grave, susținând că apa caldă a fost oprită deși “ar mai fi un cazan funcțional, dar,  doar din rea voință, acesta nu este folosit”.

Luni dimineață, operatorul Termoficare Prahova a oprit furnizarea apei calde în sistem centralizat, în municipiul Ploiești. Anterior, reprezentanții societății informaseră că vor lua această măsură, de la 1 august, pentru efectuarea unor lucrări, și că operatorul nu va mai furniza apă caldă pentru aproximativ 30 de zile.

La câteva ore după oprirea robinetului, într-un comunicat către presa locală, Primăria Ploiești a transmis că “a desemnat un reprezentant să verifice dacă se realizează lucrările de revizie, anunțate de societatea Termoficare Prahova SA, la CET Brazi, lucrări ce au condus la întreruperea furnizării  apei calde în municipiul Ploiești. Este inadmisibil, ca în secolul XXI, să existe asemenea oameni, care nu pot face lucrări de mentenanță, în condiții de confort pentru ploieșteni, și care nu se gândesc că lasă fără apă caldă Maternitatea sau Spitalul de Pediatrie.”

„Din păcate, Municipiul Ploiești nu poate face investiții sau închiria soluții termice alternative pentru că CET Brazi este în patrimoniul Consiliului Județean Prahova. Mie mi se pare că aceste măsuri sunt luate împotriva ploieștenilor. Chiar dacă jocul politic este împotriva mea, ca primar, de suferit au cei peste 130.000 de ploieșteni racordați la sistemul centralizat de termoficare. 

Am invitat și săptămâna trecută conducerea ADI Termoficare Prahova, în speță președintele Consiliului Județean Prahova - Iulian Dumitrescu și directorul executiv al ADI Termoficare Prahova - Horia Tiseanu, la discuții pentru a căuta soluții viabile de a nu întrerupe furnizarea apei calde în oraș.

Niciunul dintre cei doi nu a răspuns invitației noastre. Este simplu să spui „avem încredere că va găsi Andrei o soluție”, dar este ca și cum oricare dintre ploieșteni ar plăti reparațiile în casa vecinului. Noi trebuie să găsim o soluție legală de a rezolva situația, iar cea mai simplă ar fi ca reprezentanții Consiliului Județean Prahova să execute această reparație pe banii județului, pentru că CET Brazi, subliniez din nou, este în patrimoniul Consiliului Județean Prahova.

Totodată, am solicitat Veolia Energie să ne precizeze în ce condiții a fost predat CET Brazi Consiliului Județean Prahova și dacă existau probleme în funcționarea acestui cazan. Din informațiile pe care le deținem noi ar mai fi un cazan funcțional, dar,  doar din rea-voință, acesta nu este folosit.

De asemenea, am solicitat convocarea, în regim de urgență, a Comitetului Director și a AGA ADI Termoficare Prahova” este mesajul transmis pe aceeași cale de primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici.

VEZI ȘI: Misterul agentului termic. Declarații contradictorii pe tema apei calde

Back To Top