Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

creșe noi prahova
Categorie: Administraţie
  • Ministerul Dezvoltării a semnat, de la 1 septembrie, peste 120 de contracte de finanțare pentru creșe noi.
  • Acestea vor asigura, la nivel național, aproape 7.500 de locuri pentru antepreșcolari.
  • Trei dintre obiective vor fi construite în Prahova.

“În 2021, Ministerul Dezvoltării a demarat un program guvernamental ambițios, cu finanțare de la stat, de construire de creșe noi, pentru care a asigurat și o legislație și reglementări moderne, înlocuind normativele în vigoare de zeci de ani. Totodată, ministerul a asigurat și un proiect-tip pentru construcția creșelor eficiente din punct de vedere energetic și prietenoase cu mediul, care vine în sprijinul autorităților locale și va facilita construcția creșelor.

Acum, Ministerul Dezvoltării asigură finanțarea, din fonduri europene, a acestor investiții în proporție de 100%, inclusiv costurile racordării creșelor la utilități, iar autoritățile locale nu vor fi nevoite să asigure contribuție proprie. Astfel, se vor elibera fondurile guvernamentale asigurate în acest scop, din care se vor putea construi alte creșe.

Noile creșe, construite după proiectul-tip al ministerului, vor avea săli de joacă, dormitoare, sală pentru festivități, bucătărie și spălătorie proprii, cabinet medical, spații administrative și spațiu de joacă amplu, în aer liber. Clădirile vor fi dotate cu panouri solare şi fotovoltaice, pentru asigurarea necesarului de energie și apă caldă din surse regenerabile”, potrivit comunicatului transmis de MDLPA.

În Prahova au fost semnate contracte pentru trei creșe care vor fi construite la Ploiești, Câmpina și Breaza.

VEZI ȘI: O creșă cu 40 de locuri va fi construită pe Aleea Strunga

VEZI ȘI: Primăria a depus cerere de finanțare prin PNRR pentru construirea unei creșe cu 70 de locuri, la Ploiești

Fiecare dintre noile unități va avea câte 40 de locuri.

Back To Top