Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

sandu tudorPrefectura Prahova a fost sesizată de către un investitor privat care dezvăluie, în plângerea înregistrată la instituție, o serie de abuzuri ale administrației locale din comuna prahoveană Păulești condusă de primarul Sandu Tudor. Din 2011 până acum, Sandu Tudor a încercat în 7 (șapte!) ședințe de consiliu local să impună pe ordinea de zi rezilierea contractului de concesiune pe care investitorul în cauză îl are în derulare cu Primăria Păulești.

Concret, Tudor (foto) este acuzat că recurge la o serie de presiuni inimaginabile pentru un reprezentant al administrației locale dintr-o țară membră UE pentru a anula un contract aflat în deplină legalitate. APH a mai scris despre neregulile din comuna Păulești, la vremea respectivă primind telefoane isterice din partea unor apropiați ai primarului, cu care administrația locală avea înțelegeri contractuale.

Scurt istoric

Gheorghe Durlescu a concesionat de la Primăria Păulești un teren, pe care a ridicat niște construcții. Magazinul Maya, din Păulești, face parte din investiția respectivă. Toate aprobările au fost date de către Primăria Păulești la acea vreme, lucrurile au decurs normal. Societatea Durlescu Impex SRL a finalizat toate lucrările prevăzute în contractul de concesiune, pe care le-a asumat în caietul de sarcini, Primăria Păulești recunoscând acest fapt printr-o adresă trimisă Prefecturii Prahova în data de 4 aprilie 2011, unde se arată că lucrările au fost finalizate la termen.

Asta nu îl împiedică pe Sandu Tudor, primarul în funcție, să dorească rezilierea concesiunii. Mai mult, Tudor spune că toate clădirile ridicate pe terenul primăriei, care sunt în proprietatea concesionarului, fiind construite și intabulate de acesta, aparțin de drept Păuleștiului. Că așa crede primarul. Gheorghe Durlescu a declarat reporterilor APH că Tudor nu îl iartă pentru că și-a permis să dezvăluie publicației noastre faptul că fata primarului era angajată la un cabinet avocațial din localitate care avea contract direct de servicii juridice cu Primăria Păulești.

ARTICOL AICI - APH EXCLUSIV. Conflict de interese la Primăria Păuleşti / Fata viceprimarului Sandu Tudor, bani cu dedicaţie din bugetul comunei

Primarul Sandu Tudor a venit în fața Consiliului Local Păulești cu proiecte de hotărâre privind rezilierea contractului de concesiune, însă secretara primăriei a refuzat să dea aviz de legalitate proiectului, motiv pentru care acesta nu a mai fost supus, în primele ședințe, la vot. Cu toate acestea, Tudor vrea să impună consilierilor din Păulești rezilierea contractului, inducând în eroare consilierii locali cu un raport al Curții de Conturi, surse din CL Păulești informându-ne că Tudor le-a dat asigurări consilierilor asupra faptului că însăși Curtea de Conturi a decis rezilierea contractului, fapt nu numai neadevărat, însă și imposibil.

Mai mult, Sandu Tudor, uitând de atribuțiile de serviciu, a semnat o adresă pe care a înmânat-o consilierilor locali prin care îi amenință: „Nerealizarea celor dispuse atrag după sine răspunderea dumneavoastră penală pentru abuz în serviciu și celelalte consecințe materiale care vor fi dispuse de Curtea de Conturi Prahova pentru neîndeplinirea măsurilor stabilite de aceasta" – sursă: reclamație către Prefectura Prahova.

Exact pe dos însă stau lucrurile: Curtea de Conturi scrie negru pe alb, ca să înțeleagă până și primarul Sandu Tudor, următoarele: „Instituția noastră nu este abilitată legal să dispună rezilieri de contracte". Clar ca lumina zilei! Cu toate acestea, majoritatea hotărârilor de consiliu local inițiate de Tudor sau de apropiați ai săi din Consiliul Local Păulești invocă în argumentare ideea falsă cum că exact Curtea de Conturi vrea rezilierea acestui contract.

Mai mult decât atât, în lupta sa cu investitorul, primarul Sandu Tudor a comandat un control la sediul societății, tocmind un expert judiciar care a efectuat o expertiză, cu toate că există un proces verbal de receție a concesiunii semnat de reprezentanți legali și specialiști ai Primăriei Păulești.

Abuzurile continuă: Primarul a promovat o hotărâre de consiliu local de verificare a tuturor concesiunilor din Păulești, întocmind o comisie din care face el însuși parte, alături de un expert extern plătit din bani publici. Comisia a acționat imediat dupoă constituire. Concluzia? Durlescu nu a respectat contractul de concesiune, trebuie reziliat contractul! Documentele întocmite de comisie prezintă un raport făcut pe picioare, cu argumente incredibile și totodată puerile.

Mai mult decât atât, primarul nu pare a înțelege noțiune de concesiune și de proprietate. Tudor și-a exprimat dorința – potrivit martorilor – ca Durlescu să predea tot primăriei Păulești, cu toate că terenul este al primăriei iar construcțiile care valorează miliarde sunt intabulate și construite, în consecință, de către Durlescu.

Tudor nu are limite: Primarul a trimis o adresă către Casieria Primăriei Păulești prin care acesta comunică faptul că societatea lui Durlescu are litigii cu primăria, obligând angajații să nu emită chitanțe de încasare pentru taxa de urgență, de exemplu, în vederea eliberării certificatului fiscal, cu toate că la data adresei societatea nici măcar nu avea litigii cu primăria sau consiliul local.

Revenim cu detalii legate de abuzurile incredibile de la Păulești și așteptăm informații și puncte de vedere la adresa redacției: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Citește și:

APH EXCLUSIV. Conflict de interese la Primăria Păuleşti / Fata viceprimarului Sandu Tudor, bani cu dedicaţie din bugetul comunei

APH SPECIAL / UZURPARE de calităţi oficiale: Viceprimarul Sandu Tudor din Păuleşti semnează „PRIMAR" pe actele administrative!

Sandu Tudor, primarul din Păulești care face ce vrea ștampila lui

Păulești: Proiectul de hotărâre de consiliu local prin care se dorea rezilierea unei concesiuni valabile a fost anulat. Secretara nu a dat aviz de legalitate

Trei consilieri locali din Păulești ocupă în mod nelegal funcțiile administrative. PNL Prahova a sesizat Prefectura

Back To Top