Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

locuinte România
Categorie: Economic

 

• România a rămas şi în 2020, ţara cu cel mai mare grad de supraaglomerare în locuinţe din Uniunea Europeană, cu o medie de 45,1%.
• Aproape jumătate dintre români stau în locuinţe insuficient de mari încât să fie respectate graniţele de spaţiu necesare membrilor.

România are în continuare cel mai mare grad de supraaglomerare a locuinţelor, de 45,1%, în timp ce media UE este de 17,5%.
„Lipsa de spaţiu în gospodăriile supraaglomerate este amplificată de situaţiile în care copiii se joacă în aceeaşi cameră cu părinţii care încearcă să lucreze de la distanţă”, potrivit datelor Eurostat.

România a rămas, şi în 2020, ţara cu cel mai mare grad de supraaglomerare în locuinţe din Uniunea Europeană, cu o medie de 45,1%, potrivit celor mai recente date analizate şi centralizate de Eurostat pentru toate statele membre UE, relatează ziarulfinanciar.ro.

Aşadar, aproape jumătate dintre români stau în locuinţe care nu sunt suficient de mari încât să fie respectate graniţele de spaţiu necesare mem­brilor, în funcţie de vârstă şi sex.

CITEȘTE ȘI: Decizia Curții de Apel cu privire la cererea de Ordonanță Președințială pentru reluarea apei calde la Ploiești

Eurostat consideră că o persoană locuieşte într-o gospodărie supra­aglomerată dacă în locuinţă nu există o cameră dedicată pentru un cuplu, pentru fiecare persoană singură cu vârsta peste 18 ani, pentru o pereche de adolescenţi (de la 12 ani până la 17 ani) de acelaşi sex, pentru fiecare adolescent de sex diferit şi pentru o pereche de copii (sub 12 ani).

Cu ponderi de peste 30% de supraaglomerare a locuinţelor, se mai remarcă Letonia (42,5%), Bulgaria (39,5%), Polonia (36,9%), Croaţia (36,2%) şi Slovacia (30,1%), mai arată Eurostat. În schimb, la polul opus se înscriu Cipru, Irlanda, Malta şi Olanda, cu procente sub 5% fiecare.
Mai mult pe ziarulfinanciar.ro

CITEȘTE ȘI: Dezbateri sau răfuială? Scandal în Consiliul Local, ploieștenii tot nu au apă caldă

Back To Top