Categorie: Actual

alexandru petrescuJurnalistul Alexandru Petrescu (foto) a fost acționat în instanță de către primarul comunei prahovene Păulești, edilul incriminând câteva postări de pe Facebook în care fostul jurnalist al cotidianului spaniol El Pais, actual rezident în Păulești, a criticat diferite aspecte din viața localității în care s-a mutat, comună condusă cu o mână de fier de către pesedistul Sandu Tudor. Pentru îndrăzneala sa, Sandu Tudor l-a dat în judecată, simțindu-se denigrat.

Edilul Sandu Tudor a scris în motivația chemării în judecată că dorește încetarea acestor atacuri, care i-ar fi încălcat „dreptul la onoare, demnitatea, reputația, viața privată", și că a tolerat mult timp acest comportament din partea lui Alexandru Petrescu, dar „în cursul anului 2015, pârâtul a demarat o campanie virulentă în vederea defăimării mele prin comentarii, afirmații bajocoritoare la adresa mea și a celor care m-au ales, prin întocmirea unor colaje foto ce au fost postate în mediul virtual".

Acuzatul se apără spunând că este vorba de niște caricaturi inofensive.

Alte materiale despre primarul comunei Păulești, Sandu Tudor:

Comuna ABUZURILOR. Plângeri și acuzații împotriva lui Sandu Tudor, primarul din Păulești

APH EXCLUSIV. Conflict de interese la Primăria Păuleşti / Fata viceprimarului Sandu Tudor, bani cu dedicaţie din bugetul comunei

APH SPECIAL / UZURPARE de calităţi oficiale: Viceprimarul Sandu Tudor din Păuleşti semnează „PRIMAR" pe actele administrative!

Sandu Tudor, primarul din Păulești care face ce vrea ștampila lui

Păulești: Proiectul de hotărâre de consiliu local prin care se dorea rezilierea unei concesiuni valabile a fost anulat. Secretara nu a dat aviz de legalitate

Back To Top